НОВО - широкоформатен печат на памук. Вижте повече тук

Сублимационен печат

Основана през 2000 г. в Пловдив, „Неопринт“ е компания, специализирана в областта на модния и рекламен печат върху текстил, Сублимационен печат и пластизолен печат, както и със собствено студио за дизайн, за чието реномè се грижат квалифицирани специалисти. Благодарение на стремежа ни да ползваме най-новите технологии в областта на печата върху текстил, ние можем да гарантираме на клиентите си високо качество, устойчивост и дълготрайност на отпечатъка. Върху каквато и да е материя, ние полагаме пълноцветен пълен или частичен отпечатък с ярки цветове и плавни преливки, който прави вашите продукти уникални и впечатляващи с модна визия и изискан дизайн. Модерната термотрансферна и сублимационна технология, с която разполагаме, ни дава възможност да предлагаме висококачествен пълноцветен печат с рекламна насоченост върху широка гама продукти от плат като дамски и мъжки тениски, бански костюми, престилки, чанти и торби, възглавници, хавлиени и плажни кърпи, шапки, шалове, знамена, покривки и карета, домакински ръкавици, бебешки лигавници и много други. „Неопринт“ ще превърне вашите продукти в оригинални и пъстри ваши визитки, с които ще се гордеете. Нашите технологии на печат върху плат, основани на термотрансферни и сублимационни процеси, постигат възможно най-финото полагане на цветове, като осигуряват фотографско качество на отпечатъка върху почти всички видове платове – полиестер, памук, полиамид, лен, вискоза, микрофибър и др. Заповядайте при нас, за да се уверите!

Рекламни престилки

Сублимационният печат върху Рекламни престилки предоставя неограничени възможности за вида на вашата реклама. Създавайки пълен или частичен отпечатък чрез възможно най-финото полагане на цветове, сублимационният процес постига фотографско качество, гарантирано от нашата пълноцветна технология. Без ограничения на размер, кройка и тираж, ние правим от рекламните престилки красиви ваши визитки, които присъстват навсякъде и с които се гордеете.

Чанти от плат

Широко разпространен аксесоар с многостранна употреба, чантите от плат са рекламен инструмент с огромен потенциал. Дали показват само стилизиран вариант на вашата търговска марка или авангардно рекламно послание, чантите от плат могат буквално да „говорят“ на хората. С нашия термотрансферен или пластизолен печат, те казват нещо красиво и цветно, при това на най-добри цени. Дайте свежо лице на вашата реклама с качествено отпечатани чанти от плат при нас.

Фен шалове

Заявете на висок глас кои са вашите любимци и изразете своята индивидуалност чрез вашия фенски шал. Шаловете, които предлагаме, са изработени от материи, гарантиращи здравина и комфорт при употреба без промяна в яркостта на цветовете. Сублимационният процес на печат от своя страна осигурява необходимата дълготрайност на пълния или частичен отпечатък. Можем да ви отпечатаме и десéн – трябва само да ни го поръчате.

Дамски и мъжки тениски

Висококачествен пълноцветен печат върху тениски за фирми и частни лица на най-добри цени. Нашата технология на печат гарантира ярки цветове, плавни преливки и висока устойчивост на цялостния или частичен отпечатък. Осигурете популярност на вашата търговска марка или изразете своята индивидуалност с въздействащо послание – без ограничения на размери, цветове и материи.

Покривки и карета за маса, домакински ръкохватки и ръкавици

Един превъзходен начин вашата търговска марка да попадне във всеки дом и заведение. С нашите възможности за висококачествен пълноцветен печат на плат чрез термотрансферна и сублимационна технология, ние гарантираме фотографско качество на отпечатъка върху материи, незадържащи петна. Пъстри и красиви, отпечатаните от нас продукти могат да се перат многократно при температури над 200°С без промяна в яркостта или цветовете на отпечатъка.

Печат върху бански костюми

Ние превръщаме вашите бански в палитра от богати цветове и впечатляващи десени. След полагането на пълноцветен висококачествен отпечатък чрез сублимационен и термотрансферен печат, те оживяват в калейдоскоп от фигури и багри с модна визия и уникален дизайн или в композиции от анимирани герои за деца. А защо да не ви ги направим и рекламни? Има ли друго място, на което една търговска марка да се почувства по-добре?

Календари от плат

Ако написаното върху хартия остава, отпечатаното върху плат е завинаги. Използвайте една интересна и оригинална концепция за рекламния си календар – направете го от плат. Нашата сублимационна печатна технология гарантира чистота на рекламния образ и дълготрайност на цветовете върху всички материи – памук, лен, вискоза, полиестер, микрофибър, полиамид и др.

Рекламни хавлиени кърпи

Хавлиената кърпа е едно от най-полезните неща във Вселената, според култовата книга „Пътеводител на галактическия стопаджия“. С нашата високачествена термотрансферна печатна технология, тя може да стане и един от най-впечатляващите рекламни аксесоари. Нашият пълноцветен печат създава за вас пъстри хавлиени пана с универсална употреба – на плажа, в кухнята, зад бара или за уникален подарък. Украсете ги с вашето лого и добавете въздействащо послание.

Рекламни шапки

Практичен и многолик рекламен носител, шапките са един от най-предпочитаните аксесоари за имиджова реклама в света. Върху тях ние ще напечатаме високачествено и пълноцветно всяко ваше рекламно послание, така че то да има максимален ефект. Термотрансферният и пластизолен печат гарантират висока устойчивост на отпечатъка, ярки цветове и плавни преливки. Всичко това получавате на най-добри цени. Лансирайте своята търговска марка така, както го правят най-успешните в света.

Дамски шалове

Цветовете и логото на вашата търговска марка, пренесени върху ефирен плат – като излезли от фабриката за мечти. Специализирани във всеки вид печат на плат, за нас не е трудност да положим висококачествен отпечатък чрез сублимация и термотрансферна технология и върху най-деликатните материи. Оригинален рекламен носител, един дамски шал с вашето лого, галещ кожата с допира си, няма как да остане незабелязан.

Бебешки лигавници

Доставете радост на майките, подарявайки им красиви и цветни лигавници за техните бебета. Нашата термотрансферна печатна технология е обезпечена със сертификат, гарантиращ пълна безвредност на положения отпечатък. Пъстрите рекламни лигавници могат да се перат многократно при високи температури, без отпечатъкът да изгуби от качеството си. „Погъделичкайте“ бебетата с шарени лигавници – на най-добри цени при нас.

ПРОДУКТОВА ГАМА

Get Adobe Flash Player

Please try the above link first. If you still encounter problems after installing the Flash Player, try this one:

Get Adobe Shockwave Player